IT Supporten vid Båvens strand        

ANTIVIRUS

Vi erbjuder antivirus från marknadens främsta experter, med Bitdefender Endpoint Security ser vi till att Era datorer är konstant övervakade och beskyddade från ständigt utvecklande hotbilder. Vi bjuder även på marknadens bästa kryptovirus detektion.

BACKUP

Vi erbjuder full och differentiell backup med 5 dagars filrevisions historik. Alltid tillgänglig online via personlig portal. 100% säkert. Kryptovirus kan aldrig slå ut våran backup. 100% tillgängligt. Ni kan komma åt filer på backupen direkt via mobilen, iPaden, datorn, eller valfri enhet med webbläsare.

FJÄRRSUPPORT/HANTERING

För att kunna supportera våra kunder på ett effektivt sätt krävs också effektiva verktyg, vi jobbar med marknadens främsta fjärrsupportmjukvaru specialister för våran fjärrsupport plattform. Vi finns tillgängliga oavsett vart Ni befinner Er eller hur bråttom det är!

SAMARBETE/MOBILT KONTOR

För att kunna arbeta vart som helst, när som helst och från vilken enhet som helst. Vi har tagit fram speciella lösningar för att möta dem moderna kraven på ett mobilt och flexibelt kontor, och en mobil IT miljö. Vi kan se till att ni har all den information ni behöver, hur och när ni en behöver den.

INFRASTRUKTUR WAN/LAN/WIFI

En fungerande infrastruktur är A och O i alla IT miljöer. Och vi kan infra! Vare sig ni är tio eller femhundra medarbetare har vi vad som krävs för att få nätet att snurra med dagens krav på analys, skydd, kryptering och redundans. Vid behov erbjuds allt från SOHO till Custom-Enterprise lösningar så att ni kan arbeta störningsfritt. Trådlösa nätverk som sträcker sig i miltal. Avbrottssäkra 4G/Fiber kombinationer och gedigen routing/switching är ett axplock av vad vi kan erbjuda.

STORA KONTORET

Har ni egen infrastruktur och servrar. Funkar inte miljön som ni förväntar Er? Många företag har idag väldigt bra hårdvara som snurrar med mindre än optimal tillsyn och skötsel. Vi inventerar miljöer och inför korrekt policy och hantering, minimerar strulfaktor och förbättrar flödet i Er IT miljö.